Eksklusive krydstogter

Jeg har været på nok krydstogter til at kende de grundlæggende, så jeg typisk give min ekspertise til venner og familie, der oplever et krydstogt for første gang. For dagens post, spurgte jeg en gruppe af venner til at give mig deres største spørgsmål om cruising, og jeg tror, at disse 12 ting at vide, før din første cruise skal gå en lang vej for at hjælpe dig med at forberede din første cruise!

1. Hvad skal jeg have på?

Og videre, det er det spørgsmål, jeg hører oftest. Først tjekke din rejseplan for at se, hvor mange formelle nætter, du vil have. Mænd kan bære et jakkesæt eller tux – men de kan også komme væk med slacks og en knap nede skjorte og slips. Kvinder kan bære en nice kjole (tænk “søndagstøj”) eller gå UD i en kjole passer til prom, det er op til dig! Middag i den formelle spisestue er business casual, med undtagelse af formelle natten. Temmelig meget alt går, bortset fra shorts, sandaler og tank-toppe.

2. Hvordan får jeg det bedste tilbud på et krydstogt?

Tilmeld dig for din favorit cruise line ‘ s nyhedsbrev! De fleste cruise linjer har særligt salg, samt tilbyder rabatter for tidligere gæster, kan staten beboere, militært personel og særligt tilhørsforhold. Når du abonnerer, vil du modtage en meddelelse, når der er en særlig salg sker, og du vil aldrig gå glip af muligheden for at spare på at cruise, du har været i dag drømmer om!

3. Hvordan krydstogter håndtere fødevarer allergi?

De fleste cruise linjer kan arbejde med en vifte af fødevarer, allergi, men kun i den formelle spisestuer. Jeg kan varmt anbefale, at du taler med en ferie planlægger i cruise line af dit valg om dette emne, som hver cruise line håndtag fødevareallergi forskelligt.